Servicios 2018-02-08T13:53:44+00:00

Tenim els vehicles adequats per oferir viatges còmodes i assegurances. Busquem superar les seves expectatives.

Comptem amb autocars de 55 places i taxis fins a de 8 places. Contacti amb nosaltres i sol·liciti el seu pressupost sense compromís.

Activitats escolars

Transportistes de confiança en activitats escolar amb experiència. Amb seients equipats amb cinturons de seguretat, últimes prestacions en matèria de seguretat, arcs antibolcada i antideformants.

Garantim la professionalitat i puntualitat de tots els nostres treballadors, així com la millor qualitat i més alta seguretat en tots els nostres desplaçaments.

Equipats amb la més alta seguretat, realitzem tot tipus de sortides, rutes escolars regulars, excursions d’un dia o mig dia, sortides a la neu, viatges de final de curs, trasllats per la ciutat i rodalies.

Empreses

Disposem d’un complet equipament, per oferir amb total garantia el transport de persones. Ens adaptem a les necessitats particulars de cada empresa i comptem amb tot tipus de comoditats per als nostres clients.

Disposem de tarifes especials, qualsevol tipus de ruta, trasllats per la ciutat, viatges d’un dia, viatges nacionals i internacionals. Si necessites un servei més específic, no dubtis a posar-te en contacte, per donar-te seguretat tenim un telèfon d’atenció les 24 hores.

Viatges

Realitzem transport discrecional de tot tipus d’associacions, excursions d’un dia, sortides de finalització de setmana i inclòs viatges culturals.

Estem a la vostra sencera disposició amb telèfon d’atenció les 24 hores del dia, i podeu sol·licitar pressupost sense cap tipus de compromís, estarem encantats de treballar amb vosaltres.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, fins i tot si necessites un servei més específic, estudiarem juntament amb vosaltres la millor manera de dur-ho a terme tot.

Excursions nacionals

Realitzem excursions nacionals i ens adaptem a les teves necessitats. Tenim conductors especialitzats en transport i per a major tranquil·litat comptem amb un servei telefònic d’atenció les 24 hores del dia, els 365 dies a la setmana.

Si necessites un servei més específic, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Fem excursions d’un dia, circuits, trasllats a l’aeroport…

Esdeveniments

Posem la nostra experiència a la vostra disposició i al de les empreses organitzadores d’esdeveniments, garantint l’èxit del congrés o esdeveniment.

Comptés amb la nostra professionalitat i puntualitat, per al seu major confort i tranquil·litat en el desplaçament. Li donarem una atenció personalitzada i podrà consultar-nos qualsevol dubte a qualsevol hora del dia.